Takımının sahaya 6 yeni oyuncusundan oluşan bir kadroyla çıktığını, cezalı ve sakat oyuncularının bulunduğunu belirten Mustafa Atsız, maçtan sonra şöyle dedi:

"Herkes maçta rakibimizden daha iyi futbol oynadığımızı gördü. Orta alanda kişisel hatalar nedeniyle sorunlar yaşandı ama Kayserispor bu ligin en gözde ekiplerinden biri olacağını gösterdi. Hakem Barış Şimşek'in  ceza alanında bir oyuncumuzun düşürülmesine, Bursasporlu bir oyuncunun ise topu elle kesmesine devam demesi  haksızlıktı. Maç sonrası görüntüleri defalarca izledik. Bu durumu herkes gördü.''

ŞOTA:"ARADIĞIMIZ STOPERİ BULDUK"

Teknik direktörü Şota, Bursaspor maçında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını , ama taraftara çifte bayram yaşatamadıklarını vurgulyarken şunları söyledi:

"Lige evimizde oynadığımız bir maçta 3 puan alarak başlamak istiyorduk. Son dakikaya kadar uğraştık ama maalesef olmadı. Maça baktığımızda bir net pozisyon bile vermedik. Bursaspor, birkaç tane kontratak yakaladı. Maçta iyi mücadele ortaya koyduk. İlk maçımızda oyuncularımızın son durumunu da görmüş olduk. Takım olarak 90 dakika boyunca iyi mücadele ortaya koyduk. Maçın ilk dakikasından doksanıncı dakikaya kadar iyi bir mücadele ortaya koyduk ama sonuca gidemedik. Eğer bir gol bulsaydık, maçın sonucu değişebilirdi. Rakibimiz, kaliteli oyunculardan kurulu. Sezon başından beri aradığımız yabancı stoperi bulduk. Hafta içinde Kayseri'ye getirteceğiz."


OE(OE/AÖ)  FOTOĞRAF