MİDESİNDEN RAHATSIZLANAN BOBO OYNAMADI

Maçta midesinden rahatsızlanan Bobo, sakatlıktan kurtulan Cangele, hastalanan Ömer Şişmanoğlu, Fas milli takımının Olimpiyat kadrosunda bulunan Amrabat ve kendisine kulüp bulması istenen kaleci Navarro’nun katılmadı. Kayserispor, maça 2  ayrı takım halinde çıktı. Birinci takımda Ertuğrul, Emre, Zurab,Eren, Nurettin, Ömer Bayram, Nunez, Abdullah Siseswar, Kujoviç, Cleyton, ikinci takımda ise Gökhan, Kamil Ahmet, Salih, Berkay, Erdal Akdarı- Sefa, Furkan, Burak, Okay, Babacar ve Murat Bildirici yer aldı. İlk takım devreyi, Kujoviç’in attığı 4 gole karşılık, A-2 takımından Umut’un firikik golüyle 4-1 önde kapattı. İkinci takım Babacar’ın attığı 4 golle skoru 8-1’e taşıdı.

TARAFTARLAR GOLLERİ BEĞENDİ

Başkan Recep Mamur, yönetici Mustafa Atsız, Uğur Altun ve çok sayıda taraftar izledi. Kayserispor’un birinci takımında yeni transferlerden kaleci Ertuğrul Taşkıran, Ömer Bayram, Emre Şahin, Cleyton, ikinci takımda ise yenilerden Erdal Akdarı, Murat Bildirici ve Salih Dursun yer aldı. A-2 takımında oynayan A takımdan Umut Sözen ve Engin Bekdemir ortaya koydukları futbolla göz doldurdu. Boşnak futbolcu Kujoviç ve Babacar attıkları dörder golle Bobo ile rekabet içinde olacaklarını gösterdi.

MAMUR:"UMUT VERDİLER"

Başkan Recep Mamur, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Teknik kadromuzun isteği doğrultusunda oluşturduğumuz geniş kadro birkaç isimle daha takviye edilecek. Yoğun antrenman temposuna karşın oyuncularımızın sıcak bir havada oynadıkları hazırlık maçı bize umut verdi" dedi.

ŞOTA:"TRANSFERLER SÜRECEK"

Avusturya kampına gitmeden transferleri bitirmek istediklerini belirnten Şota ise şunları söyledi:

"Kadromuzda yeterli sayıda oyuncumuz var ama daha iyilerini alacağız. Transferlerin devamı gelecek. Sol tarafta Türk oyuncu almak istiyoruz. Şu anda kaliteli bir yabancı bir stoperle görüşmelerimiz sürüyor. Sezon öncesi takımda mevkiler arasında rekabet var. Forvette önemli bir çekişme görüyorum. Bobo, Kujoviç ve Babacar, çok formda. Sezon öncesi futbolcularımın hepsi çok istekli ve başarılı. Futbolcuların isteği, bizi mutlu ediyor. İnşallah bu durum böyle de devam eder. Kayseri ve Avusturya’daki hazırlık dönemini verimli geçirip, sezona iyi başlamak istiyoruz."


OE-DÖ(OE/AÖ) (FOTOĞRAF)