Sakatlıklar ve cezalılar yüzünden her maça ayrı kadroyla çıkıp 6 haftada 1 galibiyet 1 beraber alan Kayserispor, son 5 sezonun en başarısız günleriyle karşı karşıya kaldı. Özellikle defansta sıkıntı çeken Kayserispor'un Ankara'da Gençlerbirliği'ne 4-0 mağlup taraftarının da tepkilerine yol açtı.

Yerel gazeteler farklı Gençlerbirliği yenilgisini okuyucularına, "Kabus gibi: 4-0", "En kara gece, Kayserispor başkentte bozguna uğradı", "Hezimet, Başkentte dağıldık", "Bir çiçekle bahar mı geldi sandık, Gençler ezdi geçti", "Ava giderken avlandık, Kayserispor yerle bir", "Başkentte rezil olduk, Gençiz, güçsüsüz" başlıklarıyla duyurdu.

Hafta sonunda Mersin İdmanyurdu deplasmanına çıkacak olan Kayserispor'un teknik direktörü Şota Arveladze, Gençlerbirliği karşısında çok kötü bir 90 dakika geçirdiklerini belirtti, şöyle dedi:

"Kendi açımızdan kötü bir maç geçirdik. 4-0 kolay kabul edilebilecek bir yenilgi değil. Kayserispor'da oynayan futbolcular, inanıyorum ki çok daha iyisini yapabilir. Bundan ders almak, unutmak ve ileriye bakmak gerekiyor.''


OE(OE/AÖ)