"UYUMA DTİKKAT EDİYORUZ"

Takımının Karpuzatan kampında önce A-2 takımını, daha sonra da Gaziantepspor’u yendiğini belirten hatırlatan Şota Arveladze, hazırlık maçlarında alınan sonuçlardan çok ortaya konan futbol ve oyuncular arasındaki uyum üzerinde durduklarını söyledi. Ligin her geçen yıl daha zor geçtiğini belirten Gürcü teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"TÜRKİYE'YE İYİ OYUNCULAR GELİYOR"

"Ama, 2012-13 sezonu çok daha bir zor. Bunu herkes biliyor. Süper Lig'deki takımlar önemli oyuncular aldı. Türkiye’ye iyi oyuncular geliyor. Bu sezon ligde çok iyi transferler oldu. Takımıma 2 gün izin verdim sonra Avusturya'ya gidreceğiz. İki transfere çok yakınız. İkisi de Avusturya’ya gelecek. İkisini de defansta değerlendireceğiz."

"AVRUPA'DA OYNAMAK İSTİYORUZ"

Hedeflerini değiştirmediklerini, Kayserispor olarak Avrupa’da oynamak, UEFA Kupası’na katılmak istediklerini vurgulayan Şota, transferi de ona göre yaptıklarını söyledi. Şota, Kadir Has Stadı'nda her hafta maç oynanıp oynanmaması konusundaki soruya, "Saha iyi olursa sorun olmaz. Ama, saha kötü olursa bizi etkiler. Stadın zemini bu yükü kaldırıyorsa, saha iyiyse isterse, bir çok takım oynasın" cevabını verdi.

CANGELE’YE ÖZEL ANTRENMAN

Kayserispor’da uzun süren sakatlığından sonra iyileşip yeni sezonun hazırlıklarına arkadaşlarından önce başlayan Cangele’nin, doktor nezaretinde çalışmaya başladı. Gaziantepspor maçında forma giymeyen Cangele’nin sahaya sağlıklı olarak dönmesi için yükleme ve özel antrenman yaptığı bildirildi.

Bu arada, sarı kırmızılı ekibin genç oyuncularından Furkan Özçal’ın sol ayak bileğindeki esneme ve küçük bir yırtık nedeniyle bir süre antrenmanlara çıkamayacağı aıklandı.


OE-DÖ(OE/AÖ) FOTOĞRAF