Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada ''Mehmet Topuz, Gökhan Ünal ve İlhan Parlak'ın satış bedellerinin kayıtlarda gösterilmediği veya eksik gösterildiği yönünde şikâyet ve basın yolu ile iftiralara maruz kaldık. Aynı kişiler, daha önce de benzer iftiralar atmış ve yargı önünde gerekli cevapları almışlardı. Kulübümüz, iftiralarda adı geçmeyen oyuncuların da satış bedellerini sizlerle paylaştığı gibi tüm kayıtlarını Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı’na teslim edecektir'' denildi.

Avukat Halil İbrahim Yolcu tarafından, müvekkili Mehmet İncialan adına 9 Mart 2012 tarihinde sarı kırmızılı kulüple ilgili olarak yapılan suç duyurusu ve 2012/950 sayılı dosyayla açılan incelemeye ilişkin olarak, Kayserispor'un resmi sitesinden bu gün bir açıklama yapıldı.

Kayserispor sitesinden yapılan açıklamada  ''Kulübümüzden satışı yapılan futbolcularımızdan; Mehmet Topuz, Gökhan Ünal ve İlhan Parlak'ın satış bedellerinin kayıtlarda gösterilmediği veya eksik gösterildiği yönünde şikâyet ve basın yolu ile iftiralara maruz kaldık. Aynı kişiler, daha önce de benzer iftiralar atmış ve yargı önünde gerekli cevapları almışlardı. Kulübümüz, iftiralarda adı geçmeyen oyuncuların da satış bedellerini sizlerle paylaştığı gibi tüm kayıtlarını Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı’na teslim edecektir. Kamuoyunun bilgisine arz ederiz'' denildi.

Kayserispor kulübünün açıklamasında iddialara söz konusu oyuncuların satış bedelleri şöyle açıklandı:

''İLHAN PARLAK (1.000.000- EURO Nakit alındı), MEHMET TOPUZ (9.000.000- EURO),

GÖKHAN ÜNAL (6.250.000- EURO), ALEXANDER AMISULASHVILI (3.000.000- EURO),

SERDAR KESİMAL(4.750.000- EURO . 2.750.000- EURO’su tahsil edildi. 2.000.000- EURO çek kulübümüzde mevcuttur.)''



OE(OE/Aİ)