Milli takımlardaki futbolcuların yer almadığı hazırlık maçında Sarı kırmızılıların gollerini Biseswar, Cangele ve Mouche atarken, konuk ekibin golü de yine eski bir Kayserisporlu Bilal Aziz’den geldi.

Kayserispor’un Karpuzatan’daki Kadir Has Tesisleri’nde oynanan hazırlık maçını bölge hakemleri Çetin Topuz, Ahmet Kaya ve Volkan Sarıkaya hakem üçlüsü yönetti. 12 futbolcusu milli takımlarda olan sarı kırmızılılar, Konya Torkuspor önünde maç eksiği olan, lig maçlarında fazla forma şansı bulamayan ve sakatlıktan yeni çıkan futbolcularına da şans verdi. Kayserispor sahaya Gökhan- Bilal, Berkay, Erdal- Abdullah, Umut, Ömer, Biseswar-Cangele, Bobo 11’iyle çıkarken, konuk ekip, Kaya- Muhammet, Erdinç Erkan- Tolga, Şenol, Bilal Aziz, Coşkun, Erdal, Sinan-İshak’la başladı. İki takımın da sık sık oyuncu değiştirdiği karşılaşmada Kayserispor ilk yarıyı Bisaswar ve Cangele’nin golleri ile 2-1 önde kapattı. İkinci yarıda Mouche ile skoru 3-1’e getiren Kayserispor’da, konuk ekibin tek golü ise Bilal Aziz’den geldi. Hazırlık maçını Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur ve yöneticiler de izledi.

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, "Milli takımlardaki oyuncularla telefonla haberleşiyoruz. Ümit milli oyuncular daha fazla forma şansı buldu. Biz de takımda kalan futbolcularla hazırlanıyoruz. Orduspor maçı için hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Sahada en iyi oyuncuları oynatmaya çalışıyorum. Antrenmanlara, oynadığımız maçlara bakıyoruz. İyi oynayan, iyi çalışana forma şansı veriyoruz. Orduspor maçını kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz’’ diye konuştu.



DÖ(OE/Aİ)