Yapılan açıklamada taraftarların pazar günkü maçı Kuzey Alt 5 tl, Kuzey Üst 10 tl, Güney Alt-Üst 10 tl, Doğu 20 tl, Batı 20 tl, Balkon 50 tl, Vip 50 tl ve Misafir 10 tl ödeyerek izleyebileceği açıklandı.

NAVARRO DÖNDÜ

Bu arada karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı takımın antrenmanına kendisine kulüp bulamayan kaleci Navarro'da katıldı. Ayağındaki sorun nedeniyle sahalardan yaklaşık bir ay daha uzak kalacağı bildirilen Furkan Özçal dışında sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan sarı kırmızılılar da kaptan Eren'in de iyileştiği bildirildi.

ŞOTA:ÇİFTE BAYRAM YAXŞATMAK İSTİYORUZ"

Teknik direktör Şota Arveladze, sezona galibiyetle girerek, taraftara bayram hediyesi olarak galibiyet vermek istediklerini vurgularken şunları söyledi:

"Bursasspor, ligin iyi takımlarından birisi. Anrcak, kendi sahamızda, özellikle bayram günü oynayacağımız karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Süper ligde ilk hafta maçları gerçekten çok daha fazla önemli. Ben ve oyuncularım bunun bilincindeyiz. Taraftarımızı bayram günü, kendilerine çifte bayram sevinci yaşatmak için yanımızda görmek istiyoruz."

Pazar günü Bursasspor maçıyla Süper lige girecek olan Kayserisporlular, bu sezon kadrosunu Bobo (Brezilya- Cruzerrio EC), Mouche ( Arjantin- Bocca Juniors), Ertuğrul (Fenerbahçe), Salih  (Sakaryaspor), Cleyton (Yunanistan-Panathinaikos), Fathi  (Almanya- Almanya Mainz 05), Ömer Bayram (Hollanda- Nac Breda), Murat Bildirici (Almanya- Wolksburg), Erdal Akdarı (Almanya- Hannover 96) ile güçlendirdi.


OE(OE/AÖ)