Futbolcularınhı ortaya koydukları mücadele ve atak futbol anlayışı nedeniyle kutladığını belirten Hırvat çalıştırıcı, maçtan önceki değerlendirmelerde maçın çok zor geçeceğini söylediklerini hatırlatırken şöyle dedi:

"O şekilde de oldu. İlk yarının sonunda bir gol bulduk ve soyunma odasına öyle girdik. İkinci yarı girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. İkinci golü bulabilseydik, maçı koparabilirdik. Ama maalesef yapamadık. Futbolda böyle şeyler var. Atamadığınız zaman kalenizde golü görebiliyorsunuz. Son dakikada yediğimiz golle galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz. Artık bu maç geride kaldı, önümüzdeki maçlara bakacağız. Son dakikada talihsiz bir şekilde gol yedik. Bunu yapmamamız gerekiyordu. Takımımın doğru yolda olduğuna inanıyorum. İyi futbol oynuyoruz. İyi mücadele ediyoruz. Bunun karşılığını da elbette alacağız."

Prosenecki, sakatlıkları yüzünden sahadan çıkartmak zorunda kaldığı Nunez ile Steinson’un Sivasspor maçına yetiştirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını açıkladı, "Bu iki oyuncumuzun Gaziantepspor maçında ard arda sakatlanmaları oyun tarzımızı ister istemez etkiledi" diye konuştu.


OE(OE/AÖ)