MORALSİZ ANTRENMAN

Sarı kırmızılı takım, Hırvat çalıştırıcı Robert Prosenecki gözetiminde bugün Karpuzatan Tesisleri'nde bir çalışma yaptı. Antrenmanı Başkan Recep Mamur, yönetici Ali Çetin ve Genel Meanjer Süleyman Hurma'da izledi. Futbolcuların antrenmanda 3-0'lık Galatasaray yenilgisi nedeniyle moralsiz ve durgun oldukları dikkati çekti. Menajer Hurma, antrenmandan önce futbolcularla konuşarak motive etmeye çalıştı. Prosenecki'nin yönettiği antrenmanda oyuncular ısınma hareketlerinden sonra taktik çalışması yaptı.

MOUCHE 1 AY YOK

Öte yandan muayene olan Pablo Mouche’nin sol ayak baldırında ciddi bir yırtık olduğu, sahalardan en az 1 ay uzak kalacağı bildirildi. Mouche, bu yüzden salonda çalıştı.

"FUTBOLCULARIMIZA GÜVENİYORUZ"

Bu hafta cumartesi günü sahalarında oynayacakları Karabükspor maçını kazanacaklarını belirten Başkan Recep Mamur, hem teknik kadroya hem de oyuncularına güvendiklerini söyledi. Başkan Recep Mamur, şöyle devam etti:

"İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kale arkası tribününde çıkan kavga yüzünden 1 maçlık seyircisiz maç oynama cezası aldık. Bu konuda yaptığımız itiraz, yarın karara bağlanacak. İtirazımız kabul edilmezse, cumartesi günü saat 16.00’daki Karabükspor maçını kadın ve çocuk izleyicilerin önünde oynayacağız. Kayserispor'umuz en son seyircisiz maç oynama cezasını 10 yıl önce Rizespor maçından sonra almıştı."


OE(DÖ/AÖ) FOTOĞRAF