Daha önce Hollanda'nın Az Alkmaar ve İngiltere'nin Premier Lig  ekiplerinden Bolton Wanderers’da forma giyen Steinsson, sabah saatlerinde Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Kan tetkikinden sonra iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, ortopedi, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayeneleri yapılan İzlandalı oyuncu, çeşitli testlerden geçirildi.

Bolton Wanderers'la sözleşmesi haziran ayında sona eren Steinsson için Karpuzatan Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Asbaşkanı Mustafa Atsız, 2 nolu formayı tecrübeli oyuncuya teslim ederken, ''Defansta sıkıntımız vardı. Bunu Steinsson'la gidereceğiz'' dedi. İmza attıktan sonra sözlerine Türkçe, ''Merhaba'' diyerek başlayan Steinsson, şunları söyledi:

"Kayserispor hedefleri olan bir takım. Bana çok uyduğu için buraya geldim. Çok iyi oyuncular var. Tecrübeli ve genç oyuncuların karışımı iyi bir takım. Antrenmanlarda çok çalışıp hırsımı takıma yansıtacağım. Süper Lig çok çekişmeli ve iyi oyuncular var. Umarım kariyerim için Kayseri önemli bir aşama olur.''

KAYSERİSPOR DEFANSTA ÖNEMLİ İSİMLERİNİ KAYBETMİŞTİ

Kayserispor,  geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan ve onbirde sürekli yer alan defans oyuncularından Slovak milli takım oyuncusu sağbek Peter Pekarik 'ı kiralık sözleşmesi bittiği için Almanya'nın Wolfsburg Kulübüne geri gönderdi, stoper İlhan Eker Kasımpaşa'ya, solbek Hasan Ali Kaldırım ise Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı kırmızılılar, Arjantinli kaleci Nicolas Navarro'yu da gözden çıkarttı.


OE-DÖ(OE/AÖ) FOTOĞRAF