Lig lideri Galatasaray'dan başka Trabzonspor ve Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur maçlarının sonunda devre dışı kaldıklarına dikkati çeken Şota Arvaledze, şöyle devam etti:

"Kupalarda neler oluyor, görüyorsunuz. Sadece Türkiye'de değil. Her ülkede aynı.  Çeyrek finale, hakkımızla geldik. İlk yarım saatte yüzde yüzlük 4 gol pozisyonunu kaçırdık. Bunlardan ikisini atsaydık, karşılaşma daha ilk yarıda biterdi. Sağolsun seyirci maçın içindeydi. Keşke her maç böyle olsa ve bizi destekleseler. Zzor bir maçı kazandık. Kupayı almak da kolay değil. Maç biraz sert geçti. Hakem oyuna geç müdahale etti. Erken etseydi, böyle olmazdı."

Takımını gördügü kırmızı kartla sahada 10 kişi bırakan Amrabat konusuna da değinen Şota, "Kendisine yakışmayan hareketler yaptı. Üzgünüz. Önemli bir oyuncuyu kaybettik. Ama olan oldu. Yapacak bir şey yok. Herkes bunlardan ders çıkartacak" diye konuştu.

Öte yandan maçtan sonra  soyunma odasına giderken, medya odasının alüminyum kapısını tekmeyle kıran ve medya mensuplarına hakaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Metin hakkında maçın temsilci ve gözlemcisi tarafından rapor tutuldu, stadın kameralarına yansıyan görüntüler de verildi.


OE(OE/AÖ)