Mersin İdmanyurdu galibiyetiyle morallerinin düzeldiğini, milli maçlar nedeniyle verilen boşlukta teknik direktör arayışlarının sürdüğünü belirten Süleyman Hurma, bu konuda şunları söyledi:

"Bize uygun bir teknik direktörde karar kılarsak, oturur anlaşırız. Kulüp ilkelerine uygun bir antrenör arıyoruz. Durumumuz kötü, hemen hoca bulalım, oyuncu alalım gibi bir anlayış içinde değiliz. Takımımızı ileriye taşıyacak bir teknik adam bulmak istiyoruz. Biseswar ise idmanlarını A-2 takımıyla sürdürecek. Bu külüpten kimseyi yerle bir edip göndermedik."

FATHİ MİLLİ TAKIMI İSTİYOR

Kayserispor'un bu sezon Almanya'nın Mainz 05 takımından transfer ettiği 27 yaşındaki defans oyuncusu Malik Deniz Fathi, dün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçti. A milli takımda oynamayı çok arzuladığını belirten Fathi, "A milli takımında oynamak benim en büyük isteğim. Babam, Türk. Ay yıldızlı formayı giymek istiyorum" dedi.

BOBO VE MLOUCHE'YE JİP

Öte yandan bir otomobil firması, Kayserispor'a bir yıllığına kullanım hakkı koşuluyla 2 adet jip verdi. Kayserispor tesislerine getirilerek anahtarları yöneticilere teslim edilen jiplerin Mouche ile Bobo’ya tahsis edileceği ifade edildi.

9 EKSİKLE ÇALIŞTILAR

Kayserispor, gelecek hafta oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını milli takımlara giden 9 oyuncusu olmadan sürdürdü. Sarı kırmızılı futbolcular, alt yapı sorumlusu teknik direktör Ertuğrul Seçme, antrenör Ahmet İzgi ve kaleci antrenörü Alpaslan Çağlar gözetiminde 3'ü kaleci 17 kişilik kadrosuyla sürdürdü.

Ertuğrul Seçme, futbolcularınhdan Umut ve Nurettin'in sakatlıklarının sürdüğünü, kaleci Navarro’nun ise A-2 takımından A takımına alındığını açıkladı.


OE-DÖ(OE/AÖ)  FOTOĞRAF