Prosinecki, 1-0 kazandıkları Kasımpaşa maçında son haftalarda oynadıkları iyi futbolu bu defa skora da yansıtarak sahadan galip ayrıldıklarını söyledi. Kasımpaşa'yı 1-0 yendikleri için mutlu olduklarını, oyuncularına maçın zor geçeceğini söylediğini belirten Prosinecki, şöyle devam eütti:

"Zor bir maç bizi bekliyordu. Ama şiddetle 3 puana ihtiyacı olan taraf bizdik. Son dönemde iyi futbol oynuyorduk ama sonuca gidemiyorduk. O nedenle aldığımız 3 puan bu manada daha anlamlıdır. Oyuncularımı iyi niyetli futboldan dolayı tebrik ediyorum. Bu maç bizim için bir eşikti. Bundan sonra daha iyi bir takım göreceksiniz. Ligde deplasmanda oynayacağımız ilk yarının son deplasman maçı olan Beşiktaş’dan da puan veya puanlar koparıp, ikinci yarıda farklı bir Kayserispor izleteceğiz. Beşiktaş önünde de iyi futbolu tekrarlayacağız."

EREN:"ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ"

Kayserispor kaptanı Eren Güngör de istenilen yerde olmadıklarını, kendilerini eleştirenleri ikinci yarıda yapacakları çıkışla utandıracaklarını vurgularken şöyle dedi:

"Uzaktan şutlarla kaleyi yokladık. Rakip kaleci iyi kurtarışlar yaptı. Gerçekten iyi bir futbol oldu. Bizi kötüleyenler, bize sallayanlar ikinci yarı daha iyi bir takım görecekler. Kayserispor bulunduğu yeri hak etmiyor. Sezona kötü başladık. Prosinecki, bana ve arkadaşlarıma gerekli özgüveni kazandırdı. Beşiktaş maçından da inşallah umduğumuzu alırız,."



OE(OE/AÖ) FOTOĞRAF