Maçta çıkan kavga görüntülerini üzüntü ile izlediğini belirten Muammer Keleşoğlu, sporun barış kardeşlik duygularını pekiştiren özelliği bulunduğunu vurguladı, "Önemli olan spordaki öne çıkması gereken barış sevgi ve kardeşliğin gerekliliğidir. Çünkü, spor barışın, kardeşliğin ve sevginin sembolüdür. İkem Koleji yöneticilerini, öğretmenlerini ve çocuklarımızı kutluyorum" dedi.

OLAYLI MAÇA SORUŞTURMA

Antakya Ata koleji ile Özel İKEM Koleji karşılaşmasının bitiş düdüğü ile sahanın Ata koleji öğrencileri tarafından ped şişe yağmuruna tutulmasıyla başlayan olaylar için Hatay Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı. Müfettişler, olayla ilgili rapor ve görüntüleri inceledi, her 2 okul yöneticilerinin görüşünü istedi.

7 ŞAMPİYONLUK

İkem Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Haluk Kaynak, 2001 ile 2012 yılları arasında genç, yıldız erkekler ile minik kızlar kategorisinde okullar arası müsabakalarda toplam 7 şampiyonluk yaşadıklarını belirterek, "Okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize, öğrenci velilerimize ve sporcularımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.


UA(AP/AÖ) FOTOĞRAF