"BÖYLE GÖNDERİLMEMELİYDİ"

Geçen hafta Fenerbahçe'yle oynadıkları lig maçındaz 1 gol 1 asist yapan Hüseyin Kala, 2 günlük iznini memleketi Antakya'da geçirdi. Hüseyin Kala, 2-0 galip gelmelerinin ardından Fenerbahçe camiasının karışmasına üzüldüğünü belirterek şunları söyledi:

"Beni en çok üzen Alex'in de ayrılması oldu. Oynadığı sürece Türk futboluna ve Fenerbahçe camiasına önemli hizmetlerde bulundu. Böylesi bir değerin gönderilişi bu şekilde olmamalıydı. Alex'in takım içerisinde de sorun olduğuna inanmıyorum, Fenerbahçe'nin iç işlerine karışma gibi bir durumum söz konusu olamaz. Ama bizim maçın ardından böyle bir kararın alması beni üzdü. Çünkü Alex gibi futbolcular Türkiye'ye her zaman kolay kolay gelmiyor."

Fenerbahçe maçında bir asist ve bir gol atmasının çok önemli olmadığını söyleyen Hüseyin Kala, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önemli olan Kasımpaşa'nın sahadan galibiyetle ayrılmasıydı. Sezon başında iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Süper Lig’in yeni takımı olmamıza rağmen hedefimiz büyük. Metin Diyadin'den sonra takımın başına getirilen teknik direktör Roy Keane ile büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Metin hocamızın da emekleri unutulmamalı. Bizler profesyonel olarak işimizi yapmak zorundayız. Şu anda iyi bir kadromuz var, iyi de gidiyoruz. Yükselen çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Benim gol atmam ya da attırmam çok önemli değil. Önemli olan Kasımpaşa'nın başarısı. Bize kimse şans tanımasa da ligde daha çok ses getireceğimize inanıyorum."

"HEDEFİM MİLLİ TAKIM"

Yükselen form grafiğini milli takıma seçilerek de göstermek istediğini ifade eden Hüseyin Kala, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Şu anda en büyük hayalim milli takıma seçilmek ve Avrupa Şampiyonasında ayyıldızlı formayı giymek. Bunun için daha çok çalışacağım ve Abdullah Avcı'nın gözüne gireceğim. Bunun için daha çok gayret etmeliyim. Başarımı bir maçla sınırlamayarak, bunu lig maçlarında göstermeliyim."


HE(AP/AÖ)  FOTOĞRAF