Karacasu Beldesi’ndeki Termal Otelde kamp yapan TFF 1’inci Lig takımlarından Kartalspor, bugün çift antrenman yaptı. Sabah antrenmanına koşu yaparak futbolcular, daha sonra 2’şerli gruplar halinde maç yaptı.

Çalışmaların olumlu bir tempoda devam ettiğini, 2 hazırlık maçı yaptıklarını belirten Besim Durmuş, geçen yılki kadrolarını koruduklarını, kampa alt yapıdan da futbolcu aldıklarını vurgularken şunları söyledi:

"Lige kadroya hiç transfer yapılmayacakmış gibi olmayacak gibi hazırlanıyoruz. Geçtiğimiz sezon lige çok iyi başlamıştık. Aynı coşku ve enerjiyle lige başlamak istiyoruz. Bu sezon daha olumlu işler yapacağımızı düşünüyorum. Futbol adına önemli başarılar yaşatmak istiyoruz. İyi oynayan, hedefi olan bir takım yaratmak istiyoruz. Bunu da ortaya koymak istiyoruz."

Besim Durmuş, Kartalspor’un Türkiye’ye futbolcu yetiştiren konumunu tekrar geri kazandırmak istediklerini anlatırken de şöyle konuştu:

"O vizyon ve misyonda çalışacağız. Hem yarışan, hem de gelişen bir yapı oluşturmak istiyoruz. Yarışan ve ortak aklı olan bir takım yaratma çabamız var. Her iki işi doğru yaparsak yarışabiliriz. Futbolu çirkinleştirmeden, savunma yapmadan aklı başında her takımı her sahada, o günkü maça ortak olacak bir takım yaratacağız."