Arslan: İlahi adalet


KARŞIYAKA Teknik Direktörü Cihat Arslan Göztepe zaferinin ardından büyük sevinç yaşarken, “Geçen sezon mağlup takımın teknik adamı olarak buradaydım, şimdi kazanın ekibin başındayım. Geçen sezon Göztepe’den hak etmediğim şekilde gönderildim. Yerime gelen teknik adam, ben İstanbul’dan dönmeden gelip antrenmana çıktı. Galibiyet Allah’ın takdiri” dedi.

Maçın ardından oyuncularına santra noktasına diktikleri bayrağı kaldırtan Cihat Arslan, “Belki de o kadar sevinmemeliydim. Geçen sezon yaşadığım travma bu sevince neden oldu. Rakibe saygı önemli. Ezeli rekabette biri olmazsa, diğerinin anlamı yok” diye konuştu.

Karşılaşmada rüzgarın oyunu etkilediğini de belirten genç teknik adam sözlerini şöyle tamamladı:

“İyi zamanda gol bulduk. Baskılı oynamaya çalışan rakibe fırsat vermedik. Hayalci olmadığım için yönetimler beni çok sevmez. Çok kaliteli bir takım değiliz. Lider olunca iki maçta 7 gol yedik. Mücadeleyi bırakmamalıyız. Belki bu inanç bizi iyi yerlere taşır.”


Kılıç: “Sert tedbirler olabilir”


Karşıyaka yenilgisiyle 5 puanda kalan Göztepe’de ilk sınavında hüsran yaşayan Teknik Direktör Kemal Kılıç, “Ligde 9 maçta 6 mağlubiyet, buna karşılık atılan 2 gol var. Tablo anlatılamayacak kadar kötü. Konuşurken bile utanıyorum. Sert tedbirler alınıp bir kaç futbolcu kadro dışı kalabilir. Önemli isimleri kulübeye çekilip, şans bulamayanlar oynayabilir. Gerekirse tüm antrenmanlarda gol çalışırız” dedi. Karşıyaka karşısında golü erken yediklerini hatırlatan Kılıç, “Şaban’ın sakatlığı da düzenimizi bozdu. Baskılı oynamak istedik ama üretken olamadık. Derbide kalite vasatı aşamadı” yorumunu yaptı.


EK(SSA)