KISMETSİZ ŞABAN

TRANSFER döneminde Karşıyaka’dan olaylı bir şekilde ayrılıp Göztepe’ye giden Şaban, kuşkusuz derbinin en şanssız ismiydi. Maç öncesi Karşıyakalıların tepki gösterdiği, Göztepelilerin ise alkışladığı gurbetçi santrfor henüz 25. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı. Cemil’le kafa kafaya çarpışan, bir süre sonra topsuz alanda yere yığılan Şaban yerini Yasin’e bıraktı. Ambulansla Şifa Hastanesi’ne kaldırılan ve tomografisi çekilen futbolcunun genel durumunun iyi olduğu, tedbir amaçlı olarak kontrol altında tutulduğu bildirildi.

KONFETİLER TUTUŞTU

GEÇEN sezon oynanan son derbide 35. dakikada meşale şovu yapan Göztepe taraftarları, kulübün kuruluşun yılı olan 1925’i simgeleyen saat 19.25’te bayraklar ve meşalelerle müthiş bir görsel şölen sergiledi. Stada sokulması yasak olan meşaleler daha sonra tartan piste atıldı. Bu alana daha önce atılan konfetilerin tutuşması üzerine futbolseverlerin yürekleri ağızlarına geldi. İtfaiye ateşi büyümeden söndürdü.

TARAFTARLAR ENGELLENDİ

DERBİNİN devre arasında Göztepe tribününden bir taraftar sahaya atlayıp Karşıyakalı taraftarların bulunduğu kapalı tribüne doğru koştu. Emniyet güçleri taraftarı güçlükle durdurdu. Karşıyakalı bir taraftar da sahaya inip bu taraftara saldırmak istedi.


EK(YC/AÖ)