DERBİYE BÜYÜK İLGİ



KARŞIYAKA seyircisi derbide takımını yalnız bırakmadı. Mesai günü ve soğuk havaya rağmen kapalı tribünün tamamını, açık tribünün ise büyük bölümünü dolduran yeşil-kırmızılılar, zirve mücadelesi veren ekibi destekledi. Denizli'den de yaklaşık dört otobüsle gelen taraftarlar, balkon tribünündeki yerlerini aldı.



ERDİ 1 YIL ARADAN SONRA



KARŞIYAKA'da Teknik Direktör Cihat Arslan, cezalı Adnan'ın yerine Erdi Kasapoğlu'na ilk onbirde görev verdi. Yeşil-kırmızılıların geçen sezon Kasımpaşa'yla deplasmanda oynadığı karşılaşmada ilk 11 çıkan Erdi, bir yıl aradan sonra ilk kez müsabakaya başlamanın heyecanını yaşadı.



MUSTAFA 2 YIL SONRAYEDEKTE



DOPİNG yaptığı gerekçesiyle aldığı iki yıllık ceza hafta içinde resmen biten Mustafa Sevgi, uzun bir aradan sonra yedek kulübesindeki yerini aldı. A2 takımının hafta içi Fenerbahçe'yi 1-0 yendiği maçta ilk 11'de oynayan ve 56 dakika forma giyen Sevgi, son olarak 13 Aralık 2010 tarihinde KSK'nin Orduspor'u ağırladığı maçta oynamıştı.



AYNI KADRO



KONUK Denizlispor'da Teknik Direktör Selahattin Dervent, geçen hafta Adanaspor'u 1-0 mağlup eden kadroya hiç dokunmadı. Dervent, aynı ilk onbir ve yedek kadrosuyla Ege derbisine çıktı.



PRİM DOPİNGİ



İZMİR temsilcisinde yönetim, Çaykur Rizespor deplasmanında alınan 2-2'lik beraberliğin primlerini derbi öncesinde dağıtarak moral dopingi yaptı. Yönetim, tartışmalı bir golle 2-2 biten müsabaka için galibiyet primi uygulaması yaparak futbolcu başına 3 bin TL verdi.



KARŞIYAKA'YA İCRA TAKİBİ


KARŞIYAKA'nın eski masörü Ufuk Kaynak'ın, kulüpten iki yıldır tahsil edemediği 22 bin TL'lik alacağı nedeniyle icra takibi yaptırdığı öğrenildi. Denizlispor maçından önce Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ne gelen Kaynak'ın avukatları, maç malzemelerini haczetmek istedi. Derbi öncesi yaşanan kriz, yöneticilerin Ufuk Kaynak'la temasa geçip, ödeme sözü vererek olayı tatlıya bağlamasıyla çözüldü.



KAVGA ÇIKTI



KARŞILAŞMANIN ilk yarısında açık tribünde, Karşıyakalı taraftarlar arasında kavga çıktı. Skorborda yakın bölümde çıkan arbedede bir taraftar tribünün üst tarafından aşağı düştü. Yaklaşık 10 dakika süren kargaşanın ardından polisler ve güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle ortam yatıştırıldı. Yaralanan taraftar ambulansta tedavi edilirken, kavga edenlerden bir kişi gözaltına alındı.


EK(KÖ/AÖ)


FOTOĞRAF