Kerimoğlu ile yapılan görüşmedren s ohnra, "Cumartesi gününe kadar kimseyle görüşmeyip Tugay Kerimoğlu’ndan cevap bekleyeceğiz” diyen Başkan Cihan Büyükoral’ın Yücel İldiz sürprizi, şaşkınlık yarattı. Başkan Büyükoral’ın ilk tercih olarak düşündüğü Kerimoğlu’nun ekibinin kalabalık olması ve mali konularda sorun çıkabileceği endişesiyle B planını devreye soktuğu öğrenildi. Sportif Direktör Hüseyin Hamamcı’nın ise yakın arkadaşı Yücel İldiz konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi.

Hüseyin Hamamcı ile başbaşa görüşüp Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’ni gezen Yücel İldiz, daha sonra yönetimle masaya oturdu. Görüşmenin ardından hiç bir adayla net olarak anlaşmadıklarını, Tugay Kerimoğlu’yla da temaslarının sürdüğünü ifade eden Başkan Büyükoral, "İkisi de şartlarımıza uygun adaylar. İkisiyle de anlaşma ihtimalimiz yüzde 40. Son kararımızı yarın verip pazartesi transfere başlayacağız" dedi.

Malatyaspor’u 2000-01’de Süper Lig’e taşıyan, 2009-10’da 1'inci Lig’de şampiyon yaptığı Karabükspor’u geçen sezon Süper Lig'de 11'inci haftaya kadar çalıştıran Yücel İldiz’in İzmir’de kalıp Karşıyaka'nın kararını bekleyeceği bildirildi.


EK(TB/AÖ) FOTOĞRAF