Skibbe taraftarların 87’inci dakikada kendisini istifaya çağırması ise, "Takımı 87’inci dakikaya kadar çok iyi desteklediler. Ama taraftarlar, bugünkü oyundan memnun olmalı, diye düşünüyorum. Sakat olan ofansif yöndeki oyuncularımız takıma döndüğünde, ofansif yönden daha iyi olacağız" diye konuştu.

Karabüksporlu Erdem ise çok iyi mücadele ettiklerini ifade etti, "Sadece gol eksikti. Gol pozisyonuna girdim, becerisizlikten gol yapamadık. Shelton’un yokluğunu aradık" dedi.

Bertul ise, "Diyecek fazla bir şey yok. İyi mücadele edersin, golü bulamazsın. İki puanı kaybettiğimiz için üzgünüz" diye konuştu.

ÇAPA:"ZOR GEÇECEĞİNİ BİLİYORDUK"

Gençlerbirliği teknik direktörü Fuat Çapa'da, "Rakibimiz deplasmanda ağır bir yenilgi almıştı. Bunun için maçın zor geçeceğini biliyorduk. Karabükspor’un verdiği mücadeleyi göz ardı etmemek lazım. Oynamak istediğimiz oyun için zemin çok müsait değildi. Daha çok mücadele gerekiyordu. Bunu gösterdiğimiz için de mutluyuz. Bir puan aldık. Üst taraftaki takımlarla puan farkı açılmaması ve gerektiği zaman iyi mücadele etmemiz bizim adımıza sevindirici" dedi.



BD(MÇ/AÖ)