Takımının iki golünü atan İlhan Parlak final niteliğinde bir maç olduğunu söyleyerek, "Ligde kalmamız için kazanmamız gerekirdi. Stres ve baskının olduğu yerde 3 puan bizim için önemliydi" diye konuştu. Kağan ise, "Bizim için çok önemli maçtan 3 puan aldık, mutluyuz" dedi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek oyunlarının karşılığını alamadıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bu oyunun karşılığını alamadık. Oyun kontrolümüzdeydi. Gereksiz, beklenmedik 2 gol yedik. Pozisyonlar bulduk, ama beceriksizdik. Son dakikada Uğur gol bulsaydı bizim için farklı olacaktı. Kazanan her zaman haklıdır. Karabükspor'u tebrik ediyorum. Son vuruşlarda başarılı değildik. Çok fazla pozisyon vermeden maçı bitirdik. Bizim kalitemiz bulunduğumuz yerin üstünde olması gerekir. Bunun için herşeyi yapacağız"

Radeljıc zor bir maç olacağını bildiklerini belirterek, "Pozisyon yokken 2-0 erken yenilgiye düştük. Gol bulduk, ama mağlup olduk. Üzgünüz" dedi.

Doğa ise, "Bu sahada 2 gol yerseniz maçı çeviremezsiniz. Pozisyonlara girdik, fakat değerlendiremedik. Üzgünüz" diye konuştu.


BD(MÇ/Aİ)