Kardemir Karabükspor’un defans oyuncusu Mabiala, Beşiktaş karşısında aldıkları beraberliğin iyi sonuç olduğunu söyleyerek, “İlk yarı iyi oynadık. İkinci yarı her iki takım için ilginçleşti. Kırmızı kartlarda sona bir şey yapabilirdik. Beşiktaş karşısında beraberlik iyi sonuç” diye konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ise, şöyle konuştu: “Oyunun genelinde arkadaşlarımız verilen görevi iyi yaptı. Disiplin ve konsantre açısından sorun yok. Ama üretken olamadık. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Eksik kalınca Karabükspor gibi bir takıma karşı 1 puanla dönüyoruz. Buraya gelirken 3 puan istiyorduk. Disiplin ve konsantre açısında süper final öncesi iyi bir görüntü verdik. Ama eksiklerimiz var. Bunları gidereceğiz.”

2013 yılına kadar sözleşmesi olduğunu söyleyen Tayfur Havutçu, “İsmi geçen teknik direktör isimlerini basından duyuyoruz. Biliyorsunuz ki 2013 yılına kadar sözleşmem var” dedi. 

Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Mehmet Akyüz, "Maça iyi başladık. Karabük maça iyi hazırlanmış. Ortada geçen bir maçtı. 1 puanı hak ettik. İnşallah play-off'ta daha iyi oynamak istİyoruz. Hedefimiz şampiyonlar ligi. İnşallah hayırlısı olur" diye konuştu.

Holosko işe şunları söyledi: "Galip gelemediğimiz için üzgünüz. Yeni hocamıza galibiyet hediye etmek istiyorduk. Sezon bizim için bu maçla başlıyordu. Dengeli maç oldu. İki takımda pozisyonlar buldu. Maçta sadece puan değil 2 arkadaşımızı da kaybettik. Elimizden geleni yapmak tek düşüncemiz."



KY (MÇ/RT)