"ÜSTÜMÜZDEKİ TAKIMLARI YAKALAMAK İSTİYORUZ"

Ligin en iyi takımlarından biriyle oynayacaklarını söyleyen Mesut Bakkal, kolay maçın olmadığını, taraftarından da destek beklediklerini vurgularken şöyle konuştu:

"İnşallah benim gelmemle birlikte bir bütünlük sağlayacağına da eminim. Bir takım gibi sahada mücadele edip üst sıralarda yer alan, aramızda fazla puan farkı olmayan takımları yakalamak istiyoruz. Bu maçı kazanmamız bizim önümüzdeki haftalara daha iyi bakmamızı sağlayacaktır. Tek düşüncem İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak ve çıkışa geçmek."

Daha önce birlikte çalıştığı için bir çok oyuncusu olduğunu hatırlatan Mesut Bakkal, "Hepsi tecrübeli oyuncular. Birbirimizi tanıyoruz. Çok iyi, keyifli bir hava oluşmaya başladı. Ben bunun maça yansıyacağını düşünüyorum" dedi.

Daha önce A-2 takımına gönderilen Deumi ve Güven Varol'un affedilerek yeniden takıma katılmasıyla ilgili değerlendirmede de bulunan Mesut Bakkal, bu konuda şöyle dedi:

"Hak ettikleri yer burası. Bize faydalı olabilecek herkesin bu takımda bulunması taraftarıyım. Onun için uygun gördük. Zaten ikisi de daha önce benim oyuncumdu. İkisi de taraftarın sevgilisiydi. Gaziantepspor'a Deumi'yi yurt dışından getiren benim. Deumi hazır ama Güven'in biraz eksiği var. Onu da tamamlayacağız. Deumi'ye cumartesi günü bir sürpriz yapabiliriz."

Mesut Bakkal, kadronun kalabalık olmasının hatırlatılması üzerine, "Evet fazla. Hiç birine haksızlık yapmak istemiyorum. Çünkü hepsi benim için ayrı bir değer. Hata yapmak istemiyorum. Bir aylık çalışma süre içinde oyuncuları gözlemleyerek karar vereceğim" diye konuştu.

DEUMİ'YE SEVGİ GÖSTERİSİ

Karabükspor yarın sahasında konuk edeceği İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana 31 futbolcunun katıldı, Uğur Uçar düz koşu yaptı. Antrenmanı izleyen taraftarlar, Mesut Bakkal'la affedilen Deumi ile Güven'e sevgi gösterilerinde bulundular.


BD(MÇ/AÖ) FOTOĞRAF