Karabükspor, çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü kademe maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile ligde ise cumartesi günü Gaziantepspor'la karşılaşacak. Mesut Bakkal, Gaziantep'e 5 günlük bir kampa gittiklekrini söyledi, "Bu iki maç da bizim için çok önemli. Kupa maçında oynamayan oyuncularımı oynatmayı düşünüyorum" dedi. Karabükspor'a geldiği ilk 2 haftada kazandıkları maçlardaki avantajı son 2 maçta yenilerek kaybettikleri için Gaziantepspor ile oynayacakları maçın öneminin kendileri için daha da arttığını belirten Mesut Bakkal, şöyle devam etti:

"Bu takım her zaman iyisini yapmak zorunda ve yapacaktır. Nasıl gidip Galatasaray'ı deplasmanda yeniyorsak, kalan maçlarda da gerekeni yapacaktır. Başka çare yok. Bu takım bu güce sahip. Gaziantep'te oynayacağımız hem kupa, hemde lig maçından mutlu dönmek istiyoruz."

Mesut Bakkal, takım kadronun çok şişkin olduğunun herkesce bilindiğini hatırlatırken de şöyle konuştu:

"Şans veremediğiniz oyuncularımız olduğu bir gerçek. O yüzden bu kadroyu iyi tanıyarak haksızlık yapmadan iyi karar vermek istiyorum. Devre arasında kadronun şekilleneceği de kesin. Transfer de olacak."