Kardemir Karabükspor, cumartesi günü sahasında karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde teknik direktör Skibbe gözetiminde sürdürdü. Antrenmanda as takım ile yedek takım çift kale maçta karşı kaşıya geldi. As takımından Kağan, yedek takımdan ise Aybars'ın golleriyle maç 1-1 sona erdi. 
Karabükspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız, geçtiğimiz yıl yaşadıkları sıkıntıları yeni sezonda yaşamak istemediklerini belirterek, "Kamp dönemini çok iyi geçirdik, iyi hazırlandık. Yeni gelen arkadaşlarla da güçlendik. Bu kesin. Yeni sezonu en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Geçen sezonun ikinci devresindeki sahasında yenilmeyen takım geleneğini sürdürmek istiyoruz" dedi.
Lige 3 puanla başlamak istediklerini söyleyen Yıldız, "Lige iyi başladığın zaman lig iyi gidiyor. Biz de lige iyi başlayarak geçen seneki sıkıntıları yaşamadan ligde çok iyi yerde olmak istiyoruz. Bana göre ligin başlarında 4 büyük takımlarla oynamak daha mantıklı. Çünkü onlar hazır olana kadar siz onlarla oynamış olursunuz. İnşallah bu fırsatı değerlendirip sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.


BD(MÇ/Aİ)