Karabükspor'un Jamaikalı oyuncusu Luton Shelton, son haftalarda ligde çok iyi sonuçlar aldıklarını belirtirken şöylededi:

"Artık top oynamaktan da zevk almaya başladık. Çok ofansif bir takımız. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Biz iyi oynadıkça her şey daha da iyi oluyor, moraller düzeliyor. Fenerbahçe ise Galatasaray maçında yenildiği için karşılaşmayı kazanmak isteyecek. Z ork bir maç oynayacağız. Umarım bu maç, bizim için en iyi şekilde sonuçlanır. Devreyi alabileceğimiz maksimum puanla bitirmek istiyoruz."

Uzun bir sakatlık döneminden sonra Sivasspor karşılaşmasında oynadığını hatırlatan Shelton, sözlyerini şöylesürdürndü:

"Hala eski formumda değilim. Ama zamanla yüzde 100 forma ulaşacağımı düşünüyorum. Ne performans göstereceğimi, tüm Türkiye görecek" diye konuştu.

Takımda arkadaşlık ortamının üst seviyede olduğunu ifade eden Shelton, "Özellikle Lua Lua, bu konuda çok iyi işler yapıyor. Bizi bir araya getiriyor ve çok eğlenceli birisi. Soyunma odasında herkes eğleniyor. Herkes yaptığı antrenmandan da zevk alıyor. Bunun da sahaya yansıyacağını düşünüyorum."

LUA LUA:"HERKES BU MAÇLARI BEKLER"

Karabükspor'un Demokratik Kongolu futbolcusu Lomana Lua Lua ise Fenerbahçe'nin Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olduğunu vurgularken şunları söyledi:

"Her zaman için büyük takımlara oynamak çok eğlenceli olmuştur. Bütün futbolcular büyük takımlara karşı oynanan maçları beklerler. Bizim şu anda çok pozitif bir enerjimiz var. Herkesin morali çok iyi durumda. Sahaya çıkıp ne yapabileceğimizi göreceğiz. Ama benim düşüncem Fenerbahçe'den bir şeyler alabileceğimiz yönünde. Sonuç olarak maç günü sahada kim daha çok isterse o kazanıyor. Aşağı yukarı tüm futbolcular eşit. Sahaya çıkıp zevk almanın önemli olduğunu düşünüyorum. Biz oynamaktan zevk alan ve izlenmesi zevkli olan bir takımız."


BD(MÇ/AÖ) FOTOĞRAF