Transferlerinin büyük bir bölümünü devre arasında yaptıklarını belirten Başkan Nevzat Şahin, şunları söyledi:

"Gerekli mevkilere 5 oyuncu alacağız, ayrıca geleceği düşünerek genç oyuncuları da camiamıza kazandırmak zorundayız. Antrenörümüzün görüşünü ve onayını almanın etik olarak doğru olacağını düşünüyoruz. Kendisi pazartesi günü Türkiye'de olacak ve kaldığımız yerden devam edeceğiz. Çalışmalarımızın alt yapısını oluşturuyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında belirlediğimiz bazı oyuncular var. Skipe'yle görüşüldükten sonra karar verilecek."

Yabancı futbolcu transferi konusuna da değinen Başkan Şahin, bu konuda şöyle konuştu:

"Türkiye Futbol Federasyonu yabancı oyuncu kontenjan sınırlaması konusunda tam olarak ne olacağını daha netleştirmedi. O yüzden yabancı transferini dondurduk. Çünkü yabancı oyuncu kontenjan sıkıntımız var. Oynamadıktan sonra yabancı oyuncuya para vermenin bir anlamı yok, diye düşünüyorum. Önemli olan transfer yaptıktan sonra oynatabilmek. Zaten Beşiktaş'ın başına gelenler de bu sıkıntılardan kaynaklanıyor. Bu sene artık 6 artı 2 mi, yoksa 5 artı 3'mü olacak? Şu ana kadar ne olduğu belli değil, ama biz 6 artı 2 olacağı düşüncesiyle yabancı transferlerimizi netleştirdik."

Yeni sezondaki hedeflerini söylemeyi sevmediklerini açıklayan Başkan Şahin, "Çünkü söylediğin zaman hedef oluyorsun. Ama ilk 10 içersinde bitirmek en büyük hedefimiz" dedi.