Kardemir Karabükspor hafta sonu sahasında karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına bugün başladı. Teknik direktör Skibbe gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana ülkesinin milli takımına çağrılan Shelton katılmazken, sakatlıkları süren Ahmet İlhan ve kaleci Abdulaziz Demircan düz koşu yaptı. Antrenmanda istasyon, pas, yarım sahada çift kale maç, orta ve şut çalışması gerçekleştirdi. 
Skibbe zor bir maçın kendilerini beklediğini bildiklerini belirterek, "Ama biz Süper Lig'de gayet iyi mücadele edebileceğimizi, kalıcı olabileceğimizi göstermek istiyoruz. O yüzden içerde oynayacağımız Trabzonspor maçını mümkün mertebe gol pozisyonuna girmek için ofansif bir şekilde atak oynayarak, galip gelmeye çalışacağız" dedi.
Yeni sezona iyi hazırlandıklarını düşündüğünü ifade eden Skibbe, "Tabi bizim için geçerli olan ligdeki tüm takımlar için geçerlidir. Lig başladığı zaman takımların kendi oyunlarını bulması gerekiyor. Ama buna rağmen biz yine de galip gelmek için ne gerekiyorsa onu yapmak istiyoruz" diye konuştu.
Taraftarlara seslenen Skibbe, “Taraftarın yüzde yüz takımının arkasında büyük bir güçle destek olmasını diliyorum. Biz işçilerin ağırlıklı olduğu bir kentin işçi takımı olduğumuzu hiçbir zaman unutmayacağız. O yüzden her zaman iyi futbol değil, her zaman iş yapmak için çok mücadele ve direnme olması gerektiğini biliyoruz. Burada yaşayan herkesin gururla bahsedebileceği bir şekilde mücadele etmek istiyoruz" dedi.


BD(MÇ/Aİ)