Kardemir Karabükspor, çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı. Teknik direktör Bülent Korkmaz nezaretindeki antrenmanda futbolcular düz koşu ve topla çalışma yaptı. Antrenmana Deumi, Şenol ve Erkan sakatlıkları nedeniyle katılmazken Anıl düz koşu yaptı.

Çarşamba günü üç haftadır kazanan bir takımla karşılaşacaklarını ifade eden Korkmaz, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor hücumsal anlamda çok etkili olabilen bir takım. Açık alan bulduğu zaman o açık alanı çok iyi değerlendiriyor. Maçların üst üste hafta içi ve hafta sonu olması, ister istemez hem bizde hem onlarda fiziksel bir düşüşe neden olacak. Süper Lig bu kadar yoğun bir tempoya alışık bir lig değil" diye konuştu.

En büyük problemlerinin deplasman maçları olduğunu vurgulayan Korkmaz, şunları söyledi:

"Bu maça mental ve düşünce anlamında konsantrasyon olarak çok üst seviyede hazırlanmamız lazım. Çok çabuk teslim oluyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından istediğimizi alırsak gerisinin gelebileceğini düşünüyorum. Bu maçı konsantrasyon olarak üst seviyede yaşarsak puan ya da puanlar alabiliriz"