Süper Toto Süper Ligi'nde, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kardemir Karabükspor, kendi sahasında konuk ettiği Samsunspor'u 2-1 yenmenin mutluluğunu yaşıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Perşembe günü oynayacağı erteleme maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayan Kardemir Karabükspor'da, sakatlıkları devam eden Deumi, Şenol, Güven, Anıl, Erkan ve Mehmet Çakır antrenmana katılmadı. Soğuk algınlığı nedeniyle hasta olan Mustafa Sarp ise takımdan ayrı olarak çalıştı.

Samsunspor maçında iyi futbol oynadıklarını söyleyen Bülent Korkmaz, "Kazanmamız gereken bir maçtı. 10 kişiyle oynamamıza rağmen takım çok iyi mücadele etti. Samsunspor'a son dakikalarda karambol topları hariç gol pozisyonu vermedik. Yolumuza devam ediyoruz. Ama sakatlarımız çoğaldı. Sakat futbolcuların yerine oynayacak arkadaşlarım en iyisini yapmaya çalışacak" dedi.

6 günde 3 karşılaşma oynayacak olmalarına sitem eden Bülent Korkmaz, "Futbol hayatımda yüzlerce maç yaptım ama hiçbir zaman 6 günde 3 maç oynamadım. Bu doğru bir şey değil. Futbolcularımızın da durumlarını göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Futbolcularımız bu karşılaşmalarda ellerinden geleni yaparak kendilerine yakışan bir mücadele ortaya koyacaklar" diye konuştu.

Samsunspor'a 2 gol atan İlhan Parlak ise, elinden geleni yaptığını, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.