Hafta sonunda karşılaşacakları Sanica Boru Elazığspor'la çok önemli bir maç oynayacaklarını vurgulayan Mesut Bakkal, oyuncularına bu durumu anlattığını da sözyerine eklerken şöylekonuştu:

"Cumartesi günü ya kazanacağız, ya kazanacağız. Kazanmak için her şeyi yapmamız gerekiyor. Takımımın kazanacağını düşünüyorum. İç sahadaki oynayacağımız ve puan farkını 9 puana çıkarabilyeceğimiz zor bir maç olacak. Rakibimizin de gelerek teslim olmaya hiç bir niyeti yok."

Taraftarlarından destek isteyen Mesut Bakkal, "Taraftar ve camia olarak bir birliktelik yakalayıp, tek yürek olup bu maçı galibiyetle bitirmemiz gerekiyor ki daha rahat edelim ve önümüzdeki maçlara daha iyi bakalım" diye konuştu.

Takımındaki sakat oyuncuların son durumları hakkında da bilgi veren Mesut Bakkal, bu konuda şunları söyledi:

"Shelton'un ön adelesinde bir yırtık vardı. Bu yırtığın iyileşmeden oyuncumuzu oynatmama taraftarıyım. En az 3 haftası daha var. Herhalde ikinci devre takımla birlikte olur. Gökhan Ünal'ın ise aşil tendonunda sorun var. Şimdi kuvvet çalışması yapıyor. Çok oynamak istiyor. Elimden geldiği kadar kendisine yardım etmeye çalışıyorum. İnşallah bir an önce toparlar. Çünkü herkese ihtiyacımız var. Uğur Uçar'ın ise kondisyon ile ilgili problemi var. Takımla birlikte çalışıyor. Ama uzun süre sakatlıktan dönüpte bir anda forma girmesi çok zor."

Mesut Bakkal, "Devre arasında takıma takviye düşünüyormusunuz?" sorusunu ise şu karşılığı verdi:

"Buna ekonomik gücümüz var. Transfer yapacaksak eğer şu andaki oyuncularımızdan daha iyilerini bulursak, bizi öne taşıyabilecek oyuncu olursa olabilir. Her ne olursa olsun kulüplerin sezon boyunca her an transfer yapabilecekmiş gibi araştırma yapması gerekiyor."


BD(MÇ/AÖ) FOTOĞRAF