Gaziantepspor'un ardından Sivasspor maçından da 3 puan aldıklarını hatırlatan Mesut Bakkal, son 2 haftada aldıkları 6 puanla ligde üst sıralara tırmandıkları vurgularken şöyle konuştu:

"Kaliteli bir kadroya sahibiz. Üst üste alınan galibiyetler bizi istediğimiz yerlere doğru taşımaya başladı. Takımın iyi oyunu skora yansımaya başladı. Daha üretken bir hale geldik. Beraber oynamayı, beraber hareket etmeyi ve takım disiplinine bütün oyuncular uymaya başladı. Taktik anlayışa herkesin ilgisi iyi. Böyle de olunca iyi bir sonuç çıkıyor ortaya. Bütün oyuncularımdan memnunum."

Deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçını da değinen Mesut Bakkal, bu konuda şunları söyledi:

"Fenerbahçe, Türkiye'nin en pahalı bütçesine ve kaliteli oyunculara sahip bir takım. Her oyuncusu skoru değiştirebilecek bir düzeyde. Avrupa başarısı ve ligdeki gidişatları övgüye değer. Ben güzel ve zevkli bir maç olacağını düşünüyorum."

Shelton'nun sakatlığının geçmesinden sonra Sivasspor maçında gösterdiği performansın kendisini sevindirdiğini ifade eden Mesut Bakkal, "Kalitesi belli bir oyuncu zaten. Ama çok daha iyi şeyler yapacağını biliyorum. Uğur Uçar ve Gökhan Ünal, büyük bir ihtimalle Fenerbahçe maçında oynayamayacak. Ama Ahmet İlhan ve Erdem bu maçta oynayabilirler" dedi.



BD(MÇ/AÖ) FOTOĞRAF