Karabükspor, cuma akşamı sahasında karşılaşacağı Orduspor maçının hazırlıklarına bugün kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Çok iyi olan bir takımla karşılaşacaklarını vurgulayan Skibbe, şöyle devam etti:

"Hem fiziksel, hem puan, hem de oyun taktiği anlamında iyi durumda olan iyi bir takıma karşı oynayacağız. Rakibimiz maçlarına defansif olarak başlıyor. Orta saha ve forvette tehlikeli ve agresif oyuncuları var. Bu maçta bizim için önemli olan çok konsantre bir şekilde oynamak. Defansif anlamda yine çok iyi bir şekilde takım halinde oynamamız ve hücuma çıkarken de takım halinde çabuk çıkmamızın gerekeceği bir maç olacak."

Maçlarda ilk 11'i belirlerken isimlerin çok önemli olmadığını söyleyen Skibbe, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Alternatifli bir kadroya sahipseniz ki biz o kadroya sahibiz, önemli olan belli mevkilerde belli oyuncuları değiştirerek ihtiyaç duyduğunuzda sistemi oturtmaktır. Bizde 2 veya 3 mevki, her zaman her maçta ihtiyaç duyulduğunda değişebilir. Önemli olan sistemin oturması ve anlaşılması. O olduğu zaman aslında takımda kimlerin girdiği, kimlerin oynadığı pek önem kazanmıyor. Bizim için isimlerden çok, sistemin oturması, işlemesi."


BD(MÇ/AÖ) FOTOĞRAF