Kardemir Karabükspor hafta sonu sahasında karşılaşacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik direktör Bülent Korkmaz nezaretindeki antrenmana sakatlıkları bulunan Deumi, Şenol, Güven, Kağan ve Mustafa katılmadı. Pas çalışmasıyla başlayan antrenmanda futbolcular şut çalışmasının ardından çift kale maç yaptılar.

Eskişehirspor'u yenerek ligde kalma adına çok önemli bir adım attıklarını belirten teknik direktör Bülent Korkmaz, "Bu adımlarımızı öne doğru devam ettirmek zorundayız. Şimdi sahamızda oynayacağımız Ankaragücü maçına odaklandık. Bu maçta üç puana kesin gözüyle bakanların futbol anlayışını ben yadırgıyorum. Oynanmamış hiçbir maç kazanılmamıştır. Kolay bir maç olmayacak. Kendi oyun disiplinimizi, oyun taktik düzenimizi, mücadelemizi göstermek zorundayız. Bunları yapmazsak sıkıntı yaşarız. Ama oyuncularım bunları yapacaktır. Kendi evimizde kaybetmeme serisine devam etmek zorundayız" şeklinde konuştu.

Takımın iyi yolda ilerlediğini vurgulayan Korkmaz, "Şu anda barajı düşünmüyoruz. Biz maç maç düşünüyoruz. Ankaragücü maçı bizim için avantaj değil. Her maçı kazanma adına oynamamız ve kazanmamız gerekir. Çünkü kazandığınız zaman, takım bütünlüğünün oluşması gibi bazı şeyler daha kolay oluyor. Takım şu anda istenilen seviyede ama daha da iyi olabilir" dedi.

YILDIRIM DEMİRÖREN'E DESTEK

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı seçiminde Yıldırım Demirören'i destekleyeceklerini açıklayan Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin ise şunları söyledi:

"Futbol Federasyonu başkanlığı seçimlerinde adaylardan Yıldırım Demirören'i destekleme kararı aldık. Yıllardır Kulüpler Birliği Başkanı, Federasyon Başkanı olmamıştı. İnşallah hayırlı olur. Zor bir süreçten geçiyoruz. Yıldırım Demirören olayların içerisinde ve konulara vakıf. Bu yönden Yıldırım Demirören'in başkanlığı bizim için olumlu diye düşünüyoruz. Bundan sonra yapılacak işler önemli. Bir an önce bu kaostan çıkarak futbola dönmeyi ümit ediyoruz."