BAKLAVA İMRAM ETTİLER

Karabükspor, cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Polisgücü bayan futbol takımı, antrenmandan sonra teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti, Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin'e üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

"BÜYÜK MORAL KAZANDIK"

Mesut Bakkal, son 2 haftada aldıkları galibiyetlerin takıma inanılmaz derecede moral kazandırdığı belirterek şunları söyle:

"Bu moralle Mersin deplasmanına gidiyoruz. Takımın çalışmasından memnunum. Özellikle Galatasaray maçındaki oyun disiplininden memnunum. İyi şeyler yapmaya gidiyoruz. Aynı oyunumuzu, aynı disiplinimizi devam ettirmemiz gerekiyor. Mersin İdmanyurdu şu anda 9 puanda olabilir ama tecrübeli oyunculara ve kaliteli bir antrenöre sahipler. Geçen sene aynı kadroyla çok önemli işler yapmışlardı. Bizim maçı çıkış maçı olarak görüyorlar. İşimiz kolay değil. Bunun bilincindeyiz. İnşallah kendi istediğimiz oyunu oynayarak beklediğimiz puanları alır ve döneriz."

İLHAN PARLAK:"İYİ SONUÇ ALACAĞIZ"

Takımın golcü futbolcusu İlhan Parlak ise Mesut Bakkal'ın takıma ayrı bir hava ayrı bir heyacan kattığını söyledi, "Bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Maçın çok zor olacağını biliyoruz. Bize verilen taktiği iyi uygulayabilirsek, iyi bir sonuçla Karabük'e döneceğimize inanıyorum. Mersin İdmanyurdu karşılaşmasını kazandığımız takdirde hedef konusunda çok farklı şeyler konuşacağız" diye konuştu. İlhan Parlak, kanat oyuncusu olmasına rağmen 5 gol atmasının sorulması üzerine şöyle konuştu:

"Karabükspor'da 3'üncü sezonum. Bu sezonlarda 5-6 maç santrfor oynadım. Genelde sağ ve sol kanatta oynuyorum. Daha çok ofansif özelliğim ön planda olduğu için hocam son 2 maçın son 30 dakikasında santrfor bölgesinde oynattı ve 2 gol attım. Gol atmak sevindirici. İnşallah böyle devam eder."



BD(MÇ/AÖ) FOTOĞRAF