VEDALAŞTI

Kardemir Karabükspor'un sezon başında 1 yıllık anlaşma sağladığı Michael Skibbe ile 10 maçta 9 puan toplamlası üzerine bugün tkulüp tesislerinde toplanan yönetim kurulu, Skibbe ile bir araya geldi. Görüşmede Skippe'nin sözleşmesi feshedildi. Tesislerden ayrılırken kulüp çalışanlarıyla vedalaşan Skibbe, basın mesuplarının sorularını cevaplandırdı.

"İYİLİKLE AYRILIYORUM"

Skibbe, Karabükspor'dan ayrıldığı için üzgün olduğunu belirtti, "Takımın ligde kalması için bütün iyi dileklerimi diliyorum. Bu 5 ay süre içerisinde Karabük'te kendimi çok iyi ve rahat hissettim. Üzülsem de iyilikle ayrılıyorum" dedi. Skibbe, "Karabükspor'daki eksiklik neydi?" sorusuna şu cevabı verdi:

"DEFANSTA ZAFİYET YAŞADIK"

"Defansif anlamda hep bir sıkıntımız oldu. Özellikle deplasman maçlarında defans zafiyeti yaşadık. Bizden sonra gelecek meslektaşımızın bu konuda muhakkak çalışması gerekecek. Maddi konuda hiçbir sorun yaşamadık. Karabükspor örnek alınacak bir kulüp. Türkiye'de tekrar çalışmak isterim. Çünkü ben bu ülkede kendimi çok iyi hissediyorum."

ALAK:"TERCİH YERLİ ANTRENÖR"

Basın sözcüsü Ziya Alak ise, "Michael Skibbe ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi feshedilmiştir. Emekleri için kendisine teşekkür ederiz. Teknik direktör arayışına başladık. Önceliğimiz yerli bir teknik direktörden yana" dedi.



BD(MÇ/AÖ) FOTOĞRAF