Perşembe günü Ankara'da Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Bülent Korkmaz gözetiminde yapılan bugünkü antrenmana sakatlıkları sebebiyle Tomiç, Shelton, Şenol ve Erkan katılmadı, Kaan ise düz koşu yaparak çalışmayı tamamladı.

Antrenman bitiminde açıklamalarda bulunan Bülent Korkmaz, bütün oyuncularının zorlu mücadeleyi heyecanla beklediklerini anlatırken, "Hedefleri büyük olan bir takıma karşı oynayacağız. Ondan dolayı bizi zor bir maç bekliyor. Ama bunun üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. İnşallah bir ilki daha gerçekleştiririz" diye konuştu.Karşılaşmada tek dezavantajlarının resmi maç oynamamak olduğunu vurgulayan Bülent Korkmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Son resmi maçımızı 2 hafta önce oynadık. Bu belki bizim için bir dezavantaj olabilir. Oynadığımız Spor Toto maçları resmi maç değil. Benim için hazırlık maçı. Karabükspor tarihinde finale yükselen takım oluruz. Bunun için de taraftarımızın desteği çok önemli. Taraftarlarımız bize ayrılan bölümü dolduracaklardır. Finale çıkacaksak, hep beraber düşünüp birlikte hareket etmemiz lazım."