Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor'da bugün yaptığı antrenmana Deumi, Şenol, Mehmet Çakır, Güven, Kağan, Mustafa, Hamroun sakatlıkları nedeniyle katılmadı, Uğur ise düz koşu yaptı.

Shelton ile Muhammet ise kırmızı kart cezaları nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Karabükspor, Samsunspor maçında kırmızı kart görerek 2 hafta ceza alan Shelton'un cezasının 1 maça inidirilmesi için Tahkim Kurulu'na başvurdu.

Büyent Korkmaz, antrenmandan sonra 10 kişi kalan İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında galip gelmelerinin gerektiğini belirtti, "Pozisyonlar bulduk ama pas yapma oranımız yüksek değildi. Bu maçtaki en büyük problemimiz oydu. Pas yapma oranımız çok yüksek olsaydı, sıkıntı yaşamazdık. En azından kaybetmedik. Uzun zamandır deplasmandan puan alamıyorduk. Puan aldık, bu bizim için iyi" diye konuştu. Fenerbahçe maçına konsantre olduklarını vurgulayan Bülent Korkmaz, daha sonra şunları söşyledi:

"Kendi saha ve taraftarımız önünde oynayacağız. Sıkıntımız takımda sakatların çoğalması. Devre arası transfer ettiğimiz oyuncuların kuvvet çalışmaları yapmadıkları ortaya çıkıyor. Ama yapacak bir şey yok. Sakatların bir an önce iyileşmesini bekleyeceğiz. Ama onun yerine oynayacak oyuncular da ellerinden gelenin en iyisini sahada vererek, onlar kadar mücadele edip yeteneklerini ortaya koymak zorundalar. Yapacaklarına da inanıyorum."

Saha ve taraftar avantajını çok iyi kullanmak istediklerini söyleyen Bülent Korkmaz, "Taraftarlarımızın İstanbul'a soğuk kış şartlarına gelerek bizi desteklemeleri beni çok mutlu etti. Çok sevindim. Taraftarımızı o soğuk havada görmek benim içimi ısıttı. Kendi sahamızda da stadı doldurarak bizi 90 dakika destekleyeceklerdir" dedi.

Bülent Korkmaz, "Sow için özel bir önlem alacak mısınız?" sorusuna, "Atletik ve iyi bir oyuncu. Fenerbahçe iyi bir transfer yaptı. Kendi önlemlerimizi alacağız. Sırf önlem almakla da kalmayacağız. Galip gelmek için de ne yapacağımızın planlarını da yapıyoruz. Takımda şu anda 15 kişi sağlam. Bu 15 kişiden de bir 11 çıkaracağız" cevabını verdi.