Deplasmanda Bursaspor'a yenilen Kardemir Karabükspor'da futbolculara bir gün izin verilirken, Antalyaspor maçının hazırlıklarına yarın akşam başlanacak.

Bursaspor karşısında beklentilerinin dışında bir sonuç aldıklarını ifade eden İsmail Durak, "İlk 20-25 dakika iyi futbol oynadık. Deplasmanda Bursaspor gibi bir takıma karşı üç tane net pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Yediğimiz ikinci golden sonra moralimiz bozuldu. İkinci yarı başlarken gol bulursak her şeyi değiştirebiliriz anlayışıyla maça başladık. Yediğimiz üçüncü golden sonra bizim için maç bitmiş oldu. Futbolda bunlar var. Atamayana atarlar. Futbolun kuralı bu" dedi.

Durak, Antalyaspor maçını kazanarak sahalarındaki galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini açıklayarak, şöyle konuştu:

"Deplasmanda oynadığımız maçlar artık bizim için kendi sahamızdaki oynadığımız maçlar kadar çok önemli değil. Sahamızdaki maçları kazandığımız zaman bu ligde kalırız. Antalyaspor ile final niteliğinde bir maç oynayacağız. Düşme potasında bulunan onlar da sahalarında Samsunspor'a yenildiler. Buraya puan almak için gelecekler. Zor bir maç olacak. Ama biz bu maçı kazanarak sıralamada Antalyaspor'un üstüne çıkmak istiyoruz. Seyircimizin desteğiyle bu maçı kazanacağımıza inanıyoruz."