Önceliklerinin Samsunspor maçı olduğunu, sıralamada üstlerinde bulunan takımların puan kaybettikleni belirten Bülent Korkmaz, "Bu bizim için avantaj. Ama biz kazanmadığımız sürece bunun hiç bir önemi yok. Taraftarımızın önünde oynayacağız. Kazanmamız gereken bir maç. Kazanmak için de her türlü mücadeleyi yapacağız" diye konuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının perşembe gününe alınmasını değerlendiren Bülent Korkmaz, şöyle devam etti:

"Alınan bir karar. Doğru veya yanlış ona da bir şey diyemiyorum. Ama bu maçın daha ileriki haftalarda oynanmasını bekliyordum. Niye böyle oldu, anlamışta değilim. Tam anlam veremedim. En azından bir gün daha ara koyabilirlerdi. Onu da koymadılar. Kimin zararına oldu, kimin yararına oldu? Federasyon bunu göz önüne almalı. Göz önüne aldığı da gözükmüyor."

Bülent Korkmaz, kaleci Orkun'un takımdan ayrılmasıyla ilgili olarak da, "Takımını istemeyen oyuncuyu, ben hiç istemem. Karabük'te oynamak isteyen her oyuncuya kapımız açık. Gitmek isteyeni kapıdan uğurlarız. Gitmek isteyen oyuncuyu da tutmayız. Yönetimde tutmaz zaten."