Cumartesi günü Ankaragücü ile sahasında karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Sakatlıkları devam eden Deumi, Şenol, Güven ve Kağan'ın katılmadığı antrenmanda, 5'e 2 top kapma ve şut çalışmasının ardından maçın taktik çalışmasını yapıldı.

Ankaragücü'nü yenmek istediklerini belirten Futbol Şube Sorumlusu İsmail Durak, "Biz ikinci yarıya başlarken kendi sahamızdaki bütün maçları alarak, ancak o şekilde önümüzü görebileceğiz anlayışıyla yola başladık. Şimdiye kadar da bunu gerçekleştirdik. Ankaragücü'nün son sırada olması bizim açımızdan maçın ehemmiyetini düşürmüyor. Ankaragücü genç bir takım, ligde son hamlelerini yapıyor. Bütün enerjimiz bu maçı kazanmak üzerine. İnşallah bu maçı da galibiyetle kapatacağız. Ankaragücü maçını kazandığımız zaman önümüzü biraz daha net olarak görmeye başlayacağız. Taraftarlarımızdan bu maçta bizi 90 dakika desteklemelerini ve tribünleri tıklım tıklım doldurmalarını istiyoruz" dedi.

Mehmet Çakır'ın A2 takımına gönderildiğini açıklayan Durak, "Hocamız bize verdiği raporda, artık Mehmet Çakır'dan yararlanmayı düşünmediğini, ona verdiği şansları kullanamadığını bildirdi. Bizler de bu doğrultuda bundan sonra A takımda değil, A2 takımında çalışmaya başlamasını tebliğ ettik" diye konuştu.