Fenerbahçe karşısında önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirten Nevzat Şahin, "6 günde 3 maç oynadık. Bu zorlu periyotta oyuncularımız iyi bir mücadele örneği gösterdiler. 8 eksikle çıktığımız Fenerbahçe maçında diğer arkadaşlarımız da ellerinden geleni yaparak bana göre bu sezonun en iyi maçlarından birini oynadı ve haklı bir galibiyet elde etti. Teknik ekibi, futbolcularımızı ve muhteşem taraftarımızı tebrik ediyorum. Çıkışımızın devamını diliyorum" dedi.

Şahin, Fenerbahçe galibiyeti nedeniyle prim vereceklerini ifade ederek, "Teknik ekibimize ve futbolcularımıza gösterdikleri bu başarıdan dolayı henüz daha miktarını belirlemedik ama prim vereceğiz. Tabiki Fenerbahçe galibiyeti her şeyin sonu değil. Önümüzde çok daha zorlu maçlar olacak. Yolumuza devam ediyoruz. İnşallah Allah da yardımcı olur bu ligde kalırız. Bütün temennimiz budur" diye konuştu. Ligde kalacaklarına inandıklarını vurgulayan Şahin, şöyle konuştu:

"Kurtuluş mücadelesinde zafere emin adımlarla gidiyoruz. Bizim için her hafta zorlu mücadelelerle geçecek. Ligin son 5-6 haftası bir final haftası olacaktır. Play off hesabı yapanlar, ligden düşmeme hesabı yapanlar var. Mücadeleler devam edecektir. İnşallah yüzümüzün akıyla çıkıp Karabükspor'u bu ligde tutacağız. Biz buna inandık, taraftarımız inandı. Türkiye'deki bütün futbolseverler inansın istiyoruz."