Milli maç arası nedeniyle verilen arada takımın iyi hazırlanamadığını söyleyen Başkan Nevzat Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Takımımızın daha iyi hazırlanması gerekiyordu. Ben beklerdim ki Skibbe, Eskişehirspor'u tanıyor daha iyi taktik ve teknik idmanlar yaptırsın, gerekli tedbirleri alsın. Ama gördük ki bireysel hatalardan, konsantrasyon eksikliğinden 5 tane gol yiyoruz. Maç içerisinde şanssızlıklarımız da vardı ama Eskişehirspor'un gücünü bilerek oraya gittik. Maalesef yediğimiz 3 gol birbirinin fotokopisi. Bu kadar bir fark beklemiyordum."

Başkan Nevzat Şahin, takımının çok kolay gol yeme sorununun çözümünü teknik yönetimin bulacağını belirterek şunları söyledi:

"Takımımızın gücü bu değil. Bu kadronun daha iyi işler yapacağına inanıyorum. Geçen seneye göre daha alternatifli, daha geniş ve tecrübeli bir kadroya sahip olmamıza rağmen deplasmanda 5 tane gol yememiz beni de hayal kırıklığına uğrattı. Yenilmek önemli değil ama bu kadar farklı yenilmek birde 1-0 öndeyken yenilmek bizleri çok üzdü. Bursaspor karşısında da aynı olayı yaşadık. Maalesef Eskişehirspor karşısında da aynı olayı yaşadık. Çok kolay goller yiyoruz. Gerekli önlemlerin alınması gerekiyor. Biz yönetim olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz ve getiriyoruz da. Onun için takımın bir an önce toparlanarak başarılı sonuçlar alması gerekiyor."

Gençlerbirliği karşısında bir hayal kırıklığı daha yaşamak istemediklerini vurgulayan Başkan Şahin, son olarak, "Eskişehirspor karşısındaki hayal kırıklığımızı bu maçta telafi etmek zorundayız" dedi.


BD(MÇ/AÖ) FOTOĞRAF