Nevzat Şahin kulüpte düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sezonun ilk haftalarında bazı sıkıntılarla karşılaştıklarını belirten Şahin, bugün memnuniyet verici noktaya geldiklerini, bu aşamaya gelişte emeği geçen herkese çok teşekkür ettiğini söyledi. Başkan Şahin, "Bu işte devamlılık önemli. Ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor. Geldiğimiz noktanın sezon başında hedeflediğimiz nokta olması sevindirici. Şimdi ki hedefimiz ise; sezon sonundaki yerimizin bu nokta olması" dedi.

Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, iki bölgeye transfer yapmak istediklerini, bugüne kadar aldıkları kararlarda çok yanılmadıklarını anlatırken, şöyle konuştu:

"Arkadaşlarımız çalışıyor. Herkesin bildiği gibi 5 oyuncumuza transferleri konusunda izin verdik. Bu oyuncularımız için şu ana kadar bize gelen teklif olmadı. Bir stoper ve bir orta saha oyuncusunu takıma mutlaka kazandıracağız. Görüşmelerimiz devam ediyor. Ligin ikinci yarısının ilk 5 haftasında zor maçlar oynayacağız. O yüzden iki bölgeye mutlaka transfer yapacağız."

Şahin, bazı takımların Karabükspor'da bazı futbolcuları transfer etmek istediğine dair haberlerin yayınlandığının hatırlatılması üzerine "Oyuncularımızın transferde isimlerinin gündeme gelmesi güzel, sevindirici. Demek ki doğru kararlar vermişiz. Ancak, çok iyi bir teklif gelirse oyuncularımıza o zaman transferleri konusunda hareket edebiliriz. Yoksa hiçbir futbolcumuzu göndermek istemiyoruz. Şu ana kadar hiçbir teklif gelmedi"

karşılığını verdi.

Başkan Şahin, sezon başında teknik heyet konusunda hata yaptıklarını belirtirken, "Mesut Bakkal hocamızı takımın başına getirerek hatamızdan döndük. Şimdi coşkulu oynamaya başladık ve değerimiz ortaya çıkmaya başladı" dedi.


BD(MÇ/AÖ) FOTOĞRAF