YÜZLER GÜLDÜ

Antalyaspor karşısında ilk galibiyetini alarak 3 puanla tanışan Kardemir Karabükspor'da yüzler güldü. Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın sahalarında Gümüşhanespor'la karşılaşacaklarını belirten Skibbe, şunları söyledi:

"Kendine güvenmek, çok önemli. Bu yüzden de futbolcularımdan sahada oyun olarak daha iyi bir performans bekliyorum. Takım olarak çok şeyler beklediğimiz Shelton ve Cernat'ın sahada neler yapabileceğini çok iyi biliyoruz. Bu iki oyuncumuz beklentilere cevap veremediklerini kendileri de biliyorlar. İleride onlar da gerçek kimlikleriyle bize katıldıklarında bu takımın çok daha farklı bir futbol oynayacağından eminim."

"2 MAÇ ÖNEMLİ"

Alt sıralardan kurtulmak için önlerindeki 2 maçtan en az 4 puan almak zorunda olduklarını vurgulayan Skibbe, "Gaziantepspor ve Kayserispor galip gelince alt sıralardan istediğimiz şekilde kurtulamadık. Üst sıralara çıkabilmemiz için önümüzdeki 2 maç önemli" diye konuştu.

"OYUNA TEPKİ GÖSTERDİLER"

Skibbe, Antalyaspor maçında taraftarların kendisini istifaya davet ettiğinin sorulması üzerine şöyle konuştu:

"Taraftarlarımızın bizi maçın 80'inci dakikasına kadar desteklediklerini gördüm. Maçta bir gol olmayınca, bir hayal kırıklığına uğruyorsunuz. Taraftarlarımız bir reaksiyon gösterdiler. Maçtan sonra seyircilerimizin yanına gidip bize gösterdikleri o büyük desteği devam ettirdikleri için teşekkür ettim. Bu tip söylemler bana karşı veya işime karşı olmadığını çok iyi biliyorum. Bu takımın istendiği şekilde iyi bir performansla futbol oynayamadığına tepki verdiklerini çok iyi biliyorum. Onlar ne kadar haklı olarak kızsa da, ben onlardan bir kat daha çok kızıyorum. Çünkü bunun sorumlusu benim. Yapabileceğimizi bildiğim bir şeyin sahada sergilenemeyince tabi ben de onlar kadar kızıyorum. Ama ben onu hiçbir zaman yanlış algılamadım. Bu bir reaksiyondur. O yüzden bir sorun yok."

KUPA MAÇINA YEDEK AĞIRLIKLI KADRO

Gümüşhanespor karşısına yedek ağırlıklı bir kadroyla maça çıkacaklarını da açıklayan Skibbe, şöyle devam etti:

"Antalyaspor maçında takım zorlandı. Akhisar Belediyespor karşısında takımın her açıdan yüzde 100 güçlü olması çok iyi dinlenmesi gerekiyor. Kupa maçında kadroyu buna göre ayarlayacağız. Gümüşhanespor karşısında sahaya kim çıkarsa çıksın, galibiyet gerektiren maçı kazanmak için oynayacak" dedi.


BD(MÇ/AÖ) FOTOĞRAF