KURBAN KESİLDİ

Hafta sonunda deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, maçın hazırlıklarına bugün başladı. Antrenmandan önce kurban kesilerek dua edildi. Antrenmanda sakatlıkları bulunan Güven, Bilal, Erdem, Yiğit düz koşu yaptı. Mesut Bakkal, zor bir maça çıkacaklarını vurgularken şöyle konuştu:

"Fenerbahçe, Avrupa'nın ve Türkiye'nin ekonomik açıdan, oyuncu açısından çok iyi takımlarından bir tanesi. Zoru başarmak ise  elimde bulunan kadrodaki kaliteli ve yetenekli oyuncuların işidir. İşin açıkcası ben de merak ediyorum. Son haftalarda oynadığımız oyun ve aldığımız sonuçlarla ilgili olarak da Türkiye'de bu maçı bekliyor. O kadar kolay bir maç değil. Bazı şeyleri de kabul etmek gerekiyor. Ama biz her zaman dediğim gibi kendi coşkulu oyunumuzu oynayacağız. İyi bir sonuçla da ilk yarıyı bitirmek istiyoruz. Formda bir iskeletimiz oluştu. Bu önemliydi. Bu da bize başarı ve istikrar sağlıyor."

Mesut Bakkal, gazetecilerin, "Galip gelerek gündem oluşturur musunuz?" sorusuna, "Bu çocuklar bunu yapabilecek güçteler. Kendi adlarından İstanbul'da söz ettirebilecek yeteneğe ve moral motivasyona sahipler. Olabilir diye düşünüyorum. Size bir başlık söyleyeyim. Bu maç bizim taç giyme maçımız" diye cevap verdi. Ara transferde kulübün bütçesinin çok önemli olduğunu söyleyen Mesut Bakkal, şunları söyledi:

"Şu anda 31 oyuncu ile antrenmanlarımızı yapıyoruz. Hepsinden de çok memnunum. Bunlardan daha iyi oyuncu bulmadan transfer yapmayacağım. Bizi daha yukarılara taşıyabilecek, inandığım oyuncu olursa transferini yaparız. Ama iyi oynayan oyuncularımın ve iyi giden bazı şeylerin önünü kesmeye niyetim yok. Bu düzeni bozmak niyetinde değilim."

2 Ocak'ta Antalya'da kampa gireceklerini açıklayan Mesut Bakkal, "Galatasaray, Vitesse, Wolsburg ile 4'lü turnuva gerçekleştireceğiz, eğer onaylanırsa. Olmazsa yine 4 tane hazırlık maçımız olacak" dedi.



BD(MÇ/AÖ) FOTOĞRAF