Kaptan Tolga Zengin ve bordo mavililerde son iki haftada attığı 3 golle yıldızı parlayan Polonyalı oyuncu Adrian, 'TS Club’da düzenlenen imza gününe katıldı. Taraftarların tezahüratları arasında TS Club’a gelen iki futbolcudan Adrian, mağazada bir süre ürünleri inceledi ve alışveriş yaptı. Formalarını imzalatmak için izdiham yaratan taraftarlar iki oyuncu lehine tezaharatta bulundu. Tolga ve Adrian da kendilerine gösterilen ilgisiye el sallayarak ve gülümseyerek karşılık verdi. Yaklaşık bir saat süren imza gününde sorulan sorulara doğru cevap veren taraftarlara da TS Club’dan çeşitli hediyeler verildi.

TOLGA’DAN ÇAĞRI

Kaptan Tolga Zengin, taraftarların arasında olmaktan son derece mutlu olduğunu anlatırken, "Öncelikle kulübünüze katkı sağlayabilmeniz için lisanslı ürünleri almanız gerekiyor. Kulübünüzü desteklemek, sadece maçlara gitmek, antrenmanlara gelmek, maçları seyretmek değildir. Kulübünüzü maddi, manevi her yönden desteklemeniz lazım. Biz de sevenlerimiz bizden forma istediği zaman TS Club’dan alışveriş yapıyoruz. Sizden ricam; kulübünüze desteğe devam edin, stadyuma gelin, lisanslı ürünler kullanın" dedi.

ADRİAN: HER MAÇ DAHA İYİ OYNAYACAĞIZ

Son haftalarda gösterdiği performansla  taraftarların sevgilisi haline gelen Polonyalı oyuncu Adrian ise, "Trabzonspor’da forma giydiğim için çok mutluyum. Çok büyük ve ateşli bir taraftar kitlemiz var. Biz de onlara layık olmak için her maç daha iyi oynayarak sezon sonunda şampiyonluk hedefimize ulaşmaya çalışacağız" diye konuştu.

TÜRKİYE KUPASI KURALARI TRABZON’U KARIŞTIRDI

Trabzonspor’un dün düzenlenen Türkiye Kupası kura çekimine yönetici Raif Akar’ı göndermesi, kentte tartışma yarattı. Bordo  mavililer, Federasyon Başkan vekili Ufuk Özerten ile Başkan Sadri Şener arasında mahkemeye kadar taşınan tartışma nedeniyle federasyon etkinliklerine temsilci göndermiyordu. Sezon başında fikstür çekimine de temsilci göndermeyen bordo mavililerde, Teknik Direktör Şenol Güneş de şike soruşturması sırasındaki tutumu nedeniyle Federasyon’u protesto ederek, davetli olmasına rağmen Danimarka ile oynanan 500’üncü milli maça gitmemişti. Yönetimin bugüne kadar olan tutumunun aksine Ufuk Özerten’in yönettiği kura çekimine temsilci göndermesi, yönetici Raif Akar’ın Özerten’in elini sıkması Trabzon’da çeşitli tepkilere yol açtı. Yerel basın organları, "Trabzonspor niye temsilci gönderdi?” sorusunu sorarken, yönetim bu konudaki sessizliğini korudu.


ÖA(TM/AÖ) FOTOĞRAF