Baytar hatırlatması

İspanyol medyası Şampiyonlar Ligi’nde bugün oynanacak Manchester United-Real Madrid maçında düdük çalacak Cüneyt Çakır’ı okurlarına tanıttı, deneyimli hakemin Galatasaraylı Engin Baytar ile yaşadığı olaylara yer verdi

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır en üst düzeydeki maçlara atanmaya devam ediyor. Çakır, bu kez de Manchester United ile Real Madrid arasında bugün yapılacak olan Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş maçında düdük çalacak. Dev karşılaşma, 21.45’te başlayacak ve NTV’den yayınlanacak.

Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Mustafa Emre Eyisoy olacak. Maçta ilave yardımcı hakemlik görevlerini de Hüseyin Göçek ve Mete Kalkavan üstlenecek.
Cüneyt Çakır’ın dev maça atanmasının ardından İspanyol basını Türk hakemi mercek altına aldı. Çakır’ın bugüne kadar yönettiği maçlar hakkında bilgiler verilirken deneyimli hakem İspanyol okuruna tanıtılmaya çalışıldı.
Marca gazetesi ise internet sitesinde Çakır’ın bu sezon içerisinde Galatasaraylı Engin Baytar tarafından tartaklanmasını gösteren videoyu okurlarına sundu. Fenerbahçe ile yapılan karşılaşmada Baytar’ın deneyimli hakemin yakasına yapıştığı andaki zor anlara yer verildi.
Ya tamam, ya devam
Öte yandan bugün Devler Ligi’nde bir maç daha oynanacak. Ukrayna’da oynanan ve 2-2 sona eren mücadelenin rövanşında Almanya 1. Ligi takımı Borussia Dortmund, Shakhtar Donetsk’i konuk edecek.

Aydınus’a görev

Cüneyt Çakır’ın ardından bir diğer FIFA kokartlı hakemimiz Fırat Aydınus da yarın İtalya’nın Juventus ile İskoçya’nın Celtic takımları arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçını yönetecek. İtalya’nın Torino şehrindeki Juventus Stadium’da TSİ 21.45’te başlayacak karşılaşmada Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Tasçıoğlu yapacak. Cem Satman’ın dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Barış Şimşek ve Tolga Özkalfa olacak.