"ANKARAGÜCÜ KULÜBÜ'NÜN DÜŞÜRÜLDÜĞÜ DURUMDAN NEMALANMAYA ÇALIŞANLARI UZAKLAŞTIRACAĞIZ"

Ankaragücü Başkanlığı'na aday olan İşadamı Haluk Ilıcan, birlik ve beraberliği sağlayacaklarını ve Ankaragücü kulübünün düşürüldüğü durumdan nemalanmaya çalışanları uzaklaştıracaklarını söyledi. Ilıcan şunları ifade etti:

"Ben Ankaragücü Kulübü'nün yaşadığı süreci iyi biliyorum. Yaşanan süreçte Ankaragücü kulübü 102 yıllık tarihinin en acı günlerini yaşamıştır. Ben ve arkadaşlarım önümüzdeki sürece her konuda talibiz. Ankaragücü kulübünün düşürüldüğü durumdan nemalanmaya çalışanlara tek sözüm var!. Gelin Ankaragücü'nü bu kaostan birlikte çıkaralım. Gelmeyen varsa da kimsenin önünde engel olmasın. Köstek olanları camiadan en kısa sürede uzaklaştıracağız. Yapılacak olan herşey Ankaragücü için olmalıdır. Geçmişte yaşananların tekrarlanmaması için Ankaragücü tüm camia olarak bir araya gelmelidir ve gelmek zorundadır. Bugüne kadar Ankaragücü Kulübü'ne sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum. Bir kasa domates dahi getiren tüm taraftarlarımıza tekrar teşekkür ediyorum.

"PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN NE FUTBOLCU, NE TEKNİK HEYETİ, NE DE PERSONEL GEÇMİŞTE YAŞANANLARI YAŞAMAYACAK"

Kimse merak etmesin; Pazartesi gününden itibaren ne futbolcu, ne personel, ne aşcısı, ne de teknik heyeti, geçmişte yaşananları yaşamayacak. Bizler kimse ile kavga etmeye gelmiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Ankaragücü için, elimizden gelenin en iyisini yapmak üzere geliyoruz. Ben ve Yönetim listemizdeki arkadaşlarım, Bu camianın geleceğine birlikteliği sağlamak için geliyoruz. Ankaragücü'nün bir kuruşu için hesap yapanların karşısında olacağız.